Cases

Wij lossen elk concreet ICT-vraagstuk op een projectmatige, (kosten)efficiënte, transparante en doelgerichte manier voor u op.
Nuchter, betrokken en verbindend

Vergaderen met Microsoft Teams

Door de plotselinge opkomst van het thuiswerken vanwege het veelbesproken Coronavirus zijn veel organisaties gedwongen om hier snel de benodigde voorzieningen voor te treffen. Één van die voorzieningen is bijvoorbeeld Microsoft Teams. Dit wordt vooral gebruikt zodat men samen kan vergaderen op afstand. Maar, uitrollen is slechts de helft van het verhaal. Men moet er ook nog mee overweg kunnen.

Citrix Lek

Groot nieuws, maar gelukkig waren wij goed bij in beheer en kunnen we snel schakelen met klant en leverancier. Met een goed beveiligde werkomgeving geen reden tot paniek.

Implementatie autorisaties

Een autorisatiebeleid inclusief procedures zorgt op papier voor betrouwbare en beheersbare informatiesystemen met transparante en controleerbare autorisaties. Vervolgens moet je dit in de praktijk brengen én in stand houden.

Office Upgrade

Bij een upgrade van een Office Suite is een goede voorbereiding cruciaal. Controle op compatibiliteit van gebruikte hardware en software is noodzakelijk. Testen van gekoppelde applicaties en huisstijl-sjablonen met de nieuwe Office versie voorkomt dat bedrijfsprocessen na livegang spaaklopen. Opleiding voor medewerkers vergemakkelijkt voor hen de overgang.

Autorisatiebeleid en -procedure

Een autorisatiebeleid met heldere uitgangspunten en verantwoordelijkheden. Duidelijke procedures die goed werkbaar zijn voor aanvragers, goedkeurders en uitvoerenden. Tezamen zorgt dit bij woningcorporatie Welbions voor betrouwbare en beheersbare informatiesystemen en transparante en controleerbare toekenning van autorisaties.

Connect-it update

Ieder jaar komen er meerdere updates uit van Connect-it. Woningcorporatie Domijn gebruikt dit pakket voor het plannen van reparaties door vakmannen. ITwoon verzorgt de update samen met Cegeka-dsa en Viadata, de leverancier van Connect-it.

Samen Slimmer

De Twentse woningcorporaties Welbions, De Woonplaats en Domijn hebben gezamenlijk gekozen voor de implementatie van de ERP oplossing Dynamics Empire van leverancier cegeka-dsa. Dit project ging onder de naam ’Samen Slimmer’ van start.

Kwartaalupdates ERP-systeem

Ieder kwartaal geeft leverancier Cegeka-DSA een servicepackrelease uit op haar eigen softwareproduct Dynamics Empire, het primair systeem van woningcorporatie Domijn. ITwoon zorgt voor de soepele overgang naar de nieuwe versie.

X
vacatures bekijken