Over ons

 

Vanaf 1 januari 2023 gingen een aantal medewerkers van ITwoon als zelfstandig ondernemers aan de slag. Onder hun eigen bedrijfsnamen leveren ze de vertrouwde diensten waarvoor je eerder bij ITwoon terecht kon. Zij werken hierbij samen voor onderlinge ondersteuning en achtervang. Tot en met december 2022 voerden zij deze werkzaamheden uit als werknemers van ITwoon. Als juridische entiteit hield ITwoon per 1 januari 2023 op te bestaan en het personeel is nu onderdeel van het moederbedrijf Woningcorporatie Domijn. Degenen die verder zijn gegaan als zelfstandig ondernemer blijven ook deels in loondienst. Voor de herkenbaarheid blijft de samenwerking van de zelfstandig ondernemers bestaan onder de naam ITwoon.

 

STREVEN NAAR LANGE TERMIJN RELATIES

PRAGMATISCH, DOELGERICHT EN EFFICIËNT

PERSOONLIJK CONTACT STAAT CENTRAAL

TRANSPARANTE KOSTEN

SAMEN WERKEN AAN UW DOELSTELLINGEN

Het klinkt makkelijk; de volledige ICT uitbesteden zodat je nergens meer omkijken naar hebt. Toch is dit niet wat ITwoon doet. Wij geloven in samenwerken en partnerschap. Jullie willen regie, controle en inzicht; wij helpen jullie daarbij.

Ons werk is maatwerk. Om goede oplossingen te kunnen bieden, moeten we jullie organisatie kennen. Daarom realiseren en beheren wij niet alleen ICT-oplossingen, maar zorgen we er ook voor dat deze oplossingen passen bij de mensen die ermee moeten werken. Onder het motto ‘liever een goed contact dan een goed contract’ kiezen wij voor een persoonlijke benadering waarin samenwerking met gedeelde verantwoordelijkheid centraal staat.

Onze werkwijze

Wij werken altijd volgens een duidelijke, gestructureerde aanpak en maken duidelijke afspraken. Wij streven naar duurzame relaties. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk; De mensen achter ITwoon zijn geen leverancier op afstand maar een betrokken partner. De heldere afspraken die we maken, leggen we vast. Zo weet je precies welke resultaten je van ons kunt verwachten.

Ook onze dagelijkse werkwijze gaat op zijn Twents: pragmatisch en doelgericht. Geen ellenlange adviestrajecten en dikke rapporten, maar snel te implementeren oplossingen die werken. Korte doorlooptijden en snel resultaat. Wij gaan slagvaardig te werk om op de meest kostenefficiënte manier uw ICT-vraagstukken op te lossen.

Partner van u én uw leveranciers

Wij werken nauw met jullie samen, maar ook met jullie andere IT-leveranciers. Het grote voordeel hierbij is dat wij zowel jouw taal als hun taal spreken. We kennen hun aanpak en hun werkwijze. Daarom weten we precies welke vragen er gesteld moeten worden om tot de gewenste oplossing te komen.

Wij zien partnerschap als een werkwoord. Partnerschap is er niet zomaar, daar moet je aan werken. Samen. Door goede communicatie, overleg en soms zelfs een felle discussie. Wij denken actief mee over de rol van ICT in jullie bedrijfsvoering. Wij voeren hierin graag de regie, maar jullie maken de keuzes. We adviseren, gevraagd en ongevraagd, over alles wat kan bijdragen het rendement en continuïteit van jullie organisatie. Wij zeggen ook wat je misschien liever niet wilt horen en verwachten dat ook van jou. Zoals het een echte partner betaamt.

Joost Boere
Michel Steenwijk
Richard Pieksma
Katrien Galema
Wij werken regelmatig samen met