Over ons

Bescheidenheid is een goede Twentse eigenschap. Wij doen ons werk en dat doen we goed. Voor ons niet meer dan normaal. Toch willen we voor één keer, heel on-Twents, zeggen dat ITwoon uniek is in de markt. Ontstaan vanuit een samenwerkingsverband van woningcorporaties, zit het woningcorporatie-denken in ons DNA. Wij zijn een team van 15 mensen, met ieder ons eigen specialisme. Bijvoorbeeld op het gebied van financiën of vastgoed, maar ook per applicatie, zoals empire of viewpoint. Ook hebben we veel ervaring met belangrijke thema’s zoals digitalisering en beveiliging. Al deze expertises zetten we graag bij jullie in.

Onze werkomgeving

Ons kantoor is gevestigd in de Performance Factory. We zijn hier begin 2018 naar toe verhuist. De Performance Factory staat op het voormalige Polaroid fabrieksterrein. Dit is een bijzondere locatie want in het gebouw waarin wij nu zitten, stonden vroeger de weefgetouwen uit de textiel geschiedenis van Enschede. Later werden hier de instantklaar films van polaroid gemaakt. Nu is het een een ’talentenfabriek’ met kunst, cultuur, ambacht, ondernemerschap en tal van sportmogelijkheden. En natuurlijk niet te vergeten de Twentsche Foodhal! Hier kunnen we terecht voor de lunch, een lekkere kop koffie en een borreltje op z’n tijd. Geen verkeerde plek dus om gevestigd te zijn. We hebben ons kantoor laten inrichten door een interieurontwerpster die de sfeer van ITwoon heeft verenigd met die van het pand. We hebben een eigen vergaderruimte, een mooie balie voor onze servicedesk, een eigen pantry en werkplekken die van alle gemakken voorzien zijn en variëren van rustig/afgesloten tot gezellig druk. We kiezen onze werkplek van de dag op basis van onze werkzaamheden, middels het ‘werken waar je nodig bent’ concept. Dit kan thuis zijn of op ons kantoor, maar ook bij één van onze partners.

STREVEN NAAR LANGE TERMIJN RELATIES

PRAGMATISCH, DOELGERICHT EN EFFICIËNT

PERSOONLIJK CONTACT STAAT CENTRAAL

TRANSPARANTE KOSTEN

SAMEN WERKEN AAN UW DOELSTELLINGEN

Het klinkt makkelijk; de volledige ICT uitbesteden zodat je nergens meer omkijken naar hebt. Toch is dit niet wat ITwoon doet. Wij geloven in samenwerken en partnerschap. Jullie willen regie, controle en inzicht; wij helpen jullie daarbij.

Ons werk is maatwerk. Om goede oplossingen te kunnen bieden, moeten we jullie organisatie kennen. Daarom realiseren en beheren wij niet alleen ICT-oplossingen, maar zorgen we er ook voor dat deze oplossingen passen bij de mensen die ermee moeten werken. Onder het motto ‘liever een goed contact dan een goed contract’ kiezen wij voor een persoonlijke benadering waarin samenwerking met gedeelde verantwoordelijkheid centraal staat.

Onze werkwijze

Wij werken altijd volgens een duidelijke, gestructureerde aanpak en maken duidelijke afspraken. Wij streven naar duurzame relaties. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk; ITwoon is geen leverancier op afstand maar een betrokken partner. De heldere afspraken die we maken, leggen we vast. Zo weet je precies welke resultaten je van ons kunt verwachten.

Ook onze dagelijkse werkwijze gaat op zijn Twents: pragmatisch en doelgericht. Geen ellenlange adviestrajecten en dikke rapporten, maar snel te implementeren oplossingen die werken. Korte doorlooptijden en snel resultaat. Wij gaan slagvaardig te werk om op de meest kostenefficiënte manier uw ICT-vraagstukken op te lossen.

Partner van u én uw leveranciers

Wij werken nauw met jullie samen, maar ook met jullie andere IT-leveranciers. Het grote voordeel hierbij is dat wij zowel jouw taal als hun taal spreken. We kennen hun aanpak en hun werkwijze. Daarom weten we precies welke vragen er gesteld moeten worden om tot de gewenste oplossing te komen.

Wij zien partnerschap als een werkwoord. Partnerschap is er niet zomaar, daar moet je aan werken. Samen. Door goede communicatie, overleg en soms zelfs een felle discussie. Wij denken actief mee over de rol van ICT in jullie bedrijfsvoering. Wij voeren hierin graag de regie, maar jullie maken de keuzes. We adviseren, gevraagd en ongevraagd, over alles wat kan bijdragen het rendement en continuïteit van jullie organisatie. Wij zeggen ook wat je misschien liever niet wilt horen en verwachten dat ook van jou. Zoals het een echte partner betaamt.

Joost Boere
Elsemiek Jager
Serena Breit
René Hogeslag
Wij werken regelmatig samen met
X
vacatures bekijken