Over ons

Bescheidenheid is een goede Twentse eigenschap. Wij doen ons werk en dat doen we goed. Voor ons niet meer dan normaal. Toch willen we voor één keer, heel on-Twents, zeggen dat ITwoon uniek is in de markt. Ontstaan vanuit een samenwerkingsverband van woningcorporaties, zit het woningcorporatie-denken in ons DNA.

Onze werkwijze

Wij werken altijd volgens een duidelijke, gestructureerde aanpak en maken duidelijke afspraken. Wij streven naar duurzame relaties. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk; ITwoon is geen leverancier op afstand maar een betrokken partner. De heldere afspraken die we maken, leggen we voor u vast. Zo weet u precies welke resultaten u kunt verwachten.

Ook onze dagelijkse werkwijze gaat op zijn Twents: pragmatisch en doelgericht. Geen ellenlange adviestrajecten en dikke rapporten, maar snel te implementeren oplossingen die werken. Korte doorlooptijden en snel resultaat. Wij gaan slagvaardig te werk om op de meest kostenefficiënte manier uw ICT-vraagstukken op te lossen.

STREVEN NAAR LANGE TERMIJN RELATIES

PRAGMATISCH, DOELGERICHT EN EFFICIËNT

PERSOONLIJK CONTACT STAAT CENTRAAL

TRANSPARANTE KOSTEN

SAMEN WERKEN AAN UW DOELSTELLINGEN

Het klinkt makkelijk; de volledige ICT uitbesteden zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Toch is dit niet wat ITwoon doet. Wij geloven in samenwerken en partnerschap. U wilt regie, controle en inzicht, wij helpen u daarbij.

Ons werk is maatwerk. Om goede oplossingen te kunnen bieden, moeten we uw organisatie kennen. Daarom realiseren en beheren wij niet alleen ICT-oplossingen, maar zorgen we er ook voor dat deze oplossingen passen bij de mensen die ermee moeten werken. Onder het motto ‘liever een goed contact dan een goed contract’ kiezen wij voor een persoonlijke benadering waarin samenwerking met gedeelde verantwoordelijkheid centraal staat.

Partners ben je samen

Wij zien partnerschap als een werkwoord. Partnerschap is er niet zomaar, daar moet je aan werken. Samen. Door goede communicatie, overleg en soms zelfs een felle discussie. Wij denken actief mee over de rol van ICT in uw bedrijfsvoering. Wij voeren hierin graag de regie, maar u maakt de keuzes. We adviseren, gevraagd en ongevraagd, over alles wat kan bijdragen aan uw rendement en continuïteit. Wij zeggen ook wat u misschien liever niet wilt horen en verwachten dat ook van u. Zoals het een echte partner betaamt.

Partner van u én uw leveranciers

Wij werken nauw samen met u, maar ook met uw andere IT-leveranciers. Het grote voordeel hierbij is dat wij zowel uw taal als hun taal spreken. Wij voeren daarom graag de regie op uw IT-leveranciers en zorgen dat alle ‘IT-ers’ doen wat nodig is om uw doelstellingen te realiseren.

Joost Boere
Michel Steenwijk
Richard Pieksma
Katrien Galema
Wij werken regelmatig samen met